La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 5 d’octubre del 2010

PASTIS DE FORMATGE AMB GELATINA DE PERES



En la última entrada del blog vaig explicar com fer la melmelada de pera.

Una de les moltes formes de fer la servir:



INGREDIENTS:

  • terrines de formatge`per fondre (tipus Fhiladelphia)
  • 1 bric de nata líquida (200 ml.)
  • 4 ous
  • 125 grams de sucre
  • 15 a 20 galetes María
  • mantega (25 grams)
  • 4 cullerades de melmelada de pera
  • 2 cullerades d'aigua
  • 5 full de gelatina neutra

PREPARACIÓ:


Esmicolar les galetes i aixafar amb la mantega.

Folrar la base de un motllo apte per anar al microones (millor des motllable) i ficar al frigorífic.

Amb un bol batre els ous amb el sucre fins que quedi cremós. Afegir el formatge i la nata. Barrejar bé per que no quedin grumolls.

Posar la mescla sobre la base de les galetes i al microones 15 minuts a uns 500 W. un 50 % de potencia. Deixar reposar 2 minuts i comprovar punxar, si cal 5 minuts més al micró fins que sigui quallat.

Aclarir la melmelada amb l'aigua i escalfar sense deixar bullir, afegir els fulls de gelatina que prèviament en tingut amb aigua freda, remenar fins que es dissolgui.

Tirar sobre el pastis, intentant quedi uniforme i tornar a col·locar a la nevera unes 2 hores mínim.

Desmot llar i guarnir a gust. Jo li vaig posar floretes de menta, romaní i espigol.

8 comentaris:

  1. Mai he fet (ni he menjat) melmelada de pera, erò penso que ha de ser ben bona.
    I la idea d'utilitzar-la en aquest pastís és original. T'ha quedat realment molt bonic!

    ResponElimina
  2. No havia vist mai aquesta versió, i segur que lliga fantàsticament bé!té una pinta de NYAM!una abraçada isabel.

    ResponElimina
  3. M'encanten tots els pastissos de formatge i aquest, combinat amb la melmelada de pera ha de quedar original i molt bo. M'apunto la idea per provar aquesta combinació ;)

    ResponElimina
  4. jo també m'apunto la combinació .... i i em quedo amb un bon tall per acompanyar el café....
    una abraçada

    ResponElimina
  5. Una idea boníssima, m'apunto a provar-la a casa!

    ResponElimina
  6. Què bo, Isabel!!!! m'ho apunto!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Té una pinta molt bona i les fulletes hi donen un toc preciós! S'haurà de provar, que aquesta melmelada de peres em té intrigada!

    ResponElimina
  8. Si vole-ho ting un trosset per cadascú......
    Pero costa molt poc de fer-lo.
    Petonets per tots.

    ResponElimina