En la última entrada del blog vaig explicar com fer la melmelada de pera.
Una de les moltes formes de fer la servir:
PREPARACIÓ:
Esmicolar les galetes i aixafar amb la mantega.
Folrar la base de un motllo apte per anar al microones (millor des motllable) i ficar al frigorífic.
Amb un bol batre els ous amb el sucre fins que quedi cremós. Afegir el formatge i la nata. Barrejar bé per que no quedin grumolls.
Posar la mescla sobre la base de les galetes i al microones 15 minuts a uns 500 W. un 50 % de potencia. Deixar reposar 2 minuts i comprovar punxar, si cal 5 minuts més al micró fins que sigui quallat.
Aclarir la melmelada amb l'aigua i escalfar sense deixar bullir, afegir els fulls de gelatina que prèviament en tingut amb aigua freda, remenar fins que es dissolgui.
Tirar sobre el pastis, intentant quedi uniforme i tornar a col·locar a la nevera unes 2 hores mínim.
Desmot llar i guarnir a gust. Jo li vaig posar floretes de menta, romaní i espigol.
Una de les moltes formes de fer la servir:
INGREDIENTS:
- terrines de formatge`per fondre (tipus Fhiladelphia)
- 1 bric de nata líquida (200 ml.)
- 4 ous
- 125 grams de sucre
- 15 a 20 galetes María
- mantega (25 grams)
- 4 cullerades de melmelada de pera
- 2 cullerades d'aigua
- 5 full de gelatina neutra
PREPARACIÓ:
Esmicolar les galetes i aixafar amb la mantega.
Folrar la base de un motllo apte per anar al microones (millor des motllable) i ficar al frigorífic.
Amb un bol batre els ous amb el sucre fins que quedi cremós. Afegir el formatge i la nata. Barrejar bé per que no quedin grumolls.
Posar la mescla sobre la base de les galetes i al microones 15 minuts a uns 500 W. un 50 % de potencia. Deixar reposar 2 minuts i comprovar punxar, si cal 5 minuts més al micró fins que sigui quallat.
Aclarir la melmelada amb l'aigua i escalfar sense deixar bullir, afegir els fulls de gelatina que prèviament en tingut amb aigua freda, remenar fins que es dissolgui.
Tirar sobre el pastis, intentant quedi uniforme i tornar a col·locar a la nevera unes 2 hores mínim.
Desmot llar i guarnir a gust. Jo li vaig posar floretes de menta, romaní i espigol.
Mai he fet (ni he menjat) melmelada de pera, erò penso que ha de ser ben bona.
ResponEliminaI la idea d'utilitzar-la en aquest pastís és original. T'ha quedat realment molt bonic!
No havia vist mai aquesta versió, i segur que lliga fantàsticament bé!té una pinta de NYAM!una abraçada isabel.
ResponEliminaM'encanten tots els pastissos de formatge i aquest, combinat amb la melmelada de pera ha de quedar original i molt bo. M'apunto la idea per provar aquesta combinació ;)
ResponEliminajo també m'apunto la combinació .... i i em quedo amb un bon tall per acompanyar el café....
ResponEliminauna abraçada
Una idea boníssima, m'apunto a provar-la a casa!
ResponEliminaQuè bo, Isabel!!!! m'ho apunto!
ResponEliminaPetonets
Té una pinta molt bona i les fulletes hi donen un toc preciós! S'haurà de provar, que aquesta melmelada de peres em té intrigada!
ResponEliminaSi vole-ho ting un trosset per cadascú......
ResponEliminaPero costa molt poc de fer-lo.
Petonets per tots.