Ahir dia del Pilar es varen presentar a casa uns amics i vaig improvitzar.
Com tenia els ingredients, vaig fer les broquetes de una de les classes que DAVID LIENAS
imparteix al Espai Consum de BON PREU ESCLAT.
Fàcil i resultona.
Aquesta recepta no es fidel al seu autor, com os he dit es improvitzada.
Com diu la Mercè " SOM-HI"
INGREDIENTS:
- meló
- pit de pollastre
- comí
- orenga
- pebre vermell picant
- sal
- broquetes
- oli d'oliva verge
- 1 gotet Xerès (tipus Pedro Ximénez)
PREPARACIÓ:
Netegeu els pits de pollastre i talleu-los a daus.
Saleu el pollastre i condimenteu amb la barreja del pebre amb les herbes.
Deixeu-lo macerar una estona.
Talle-ho el meló, eliminan les llavors i feu-ne boletes o daus de la mateixa mida que el pollastre.
Enfileu els talls de meló i pollastre alternats a les broquetes.
Fer reduir el xerès, (jo ho vaig fer amb vi d'Oporto) amb una mica de sucre. Si afegiu el sucre se us caramel-litzarà més ràpidament. Reserveu.
Regueu les broquetes amb oli d'oliva i poseu-les a coure a la paella o planxa. Quan el meló s'hagi daurat i el pollastre sigui cuit, retireu les broquetes del foc i serviu-les amb la reducció del Xerès.
BON PROFIT¡¡¡¡¡
Ei, ja recordo aquestes broquetes, estaven boníssimes! Amb la reducció de xerès queden fantàstiques, un plat de luxe per un dia de festa!
ResponEliminaQuina bona combinació:meló+pollastre
ResponEliminasens dubte, una molt bona proposta, amés de saludable
salutacions
Quines broquetes més originals, m'agradarà provar la combinació de sabors!
ResponEliminaDeliciós i temptador.
ResponEliminaUna abraçada
Unes broquetes molt originals!,em costa d'imaginar aquestes combinacions!Una abraçada.
ResponEliminaMolt bones, Isabel!!! jo las vaig fer i ens van agradar molt!
ResponEliminaPetonets