La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 15 de novembre del 2020

CREMA DE CARABASSA


       INGREDIENTS

      carabassa

      1 porro o ceba 

      1 grill d'all

      1 patata petita

      sal i oli 

      retalls petits de pernil

      SOM-HI

      Posar l'oli a la cassola i potxar la ceba tallada i el grill d'all.

     Quan la ceba sigui potxada afegir la carabassa tallada a daus i la patata a trossos, remoure i 

     afegir el brou o l'aigua i coure. 

     Quan arrenqui el bull coure 15 o 20 minuts aproximat, escórrer i triturar a poc a poc afegir el brou

     de l'ebullició fins a trobar la textura desitjada.

     Al servir, afegir els retalls de pernil.

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada