La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 28 d’octubre de 2016

TATÍN DE PRÈSSECS- 2 -


INGREDIENTS                                           

 
6 préssecs                                                        


100 grams de sucre

40 grams de mantega

1 massa de pasta Brisa

SOM-HI

 
Pelar els préssecs, treure-hi els pinyols i partiu-los per la meitat o a quarts.

Posar amb un motllo o paella, que també pugui anar al forn, la mantega i el sucre al foc.

Quan comenci a agafar color afegir els préssecs, la part plana cap avall. Han de quedar els trossos ajustats.

Deixar coure un parell de minuts i girar els trossos.
.
Apartar el motllo del foc i cobrir amb la pasta Brisa, pressionant una mica perquè agafi la forma dels préssecs, amot-llar els costats i retallar la pasta que sobri.

Ficar al forn escalfat a 200º uns 30 minuts.

Quan sigui cuita, la treure del forn i deixar en-tebiar, girar com si fos una truita sobre la safata que tenim per servir-la.  


                             Es pot acompanyar tebi amb una bola de gelat de vainilla        
       

6 comentaris:

  1. T'ha quedat super!!! una molt bona idea fer aquest pastís amb pressecs.
    Feliç castanyada!!

    ResponElimina
  2. S'em fa la boca aigua, em sembla notar el bon gust d'aquest tatin amb els préssecs.
    Petons.

    ResponElimina
  3. T'ha quedat molt bona, qui es pot resistir?
    Bona castanyada?

    ResponElimina
  4. Uauuuu!!! Aquesta me la guardo per l´estiu que ve....Impressionant.

    ResponElimina
  5. Es pot fer amb préssec en almívar? o potser deixarà anar molt líquid? Una recepta ben llaminera, i servida tèbia amb gelat ha d'estar d'escàndol! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, crec que el pots fer amb préssec en almívar.
      El que tens que fer, es deixar escorre'ls bé.
      Jo el faria posant directament, els préssecs girats, ja que no cal coure'ls perquè ja son cuits.
      Es una recepta super fàcil!!!!!
      Una abraçada!!!

      Elimina