La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 2 de novembre de 2016

AMANIDA PLAT ÚNIC- Vegetals, Cereals, Proteina, Làctics i Fruits secs
























INGREDIENTS

Amanida variada
pernil, tallat fi
1 llesca pa de pagès 1/4 
avellanes torrades, 1 grapat
Formatge rul·lo de cabra
oli d'oliva verge 
balsàmic de Mòdena (optatiu)
sal i un polsim de pebre

SOM-HI 

Amanir els enciams i afegir un grapat d'avellanes (4 o 5 per plat).

Torrat un tros o una llesca petita  de pa de pagès juntament amb la rodella de formatge al forn (grill).

Sobre l'amanida ficar dos trossos de pernil, la torrada i el formatge de cabra tebi.

Servir i bon profit!!!!!

Més ben dit: UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES 

4 comentaris:

  1. Una amanida molt bona, complerta i super sa.
    Ès del meu gust.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Amb aquestes amanides no necessitem res més, soc fan del formatge de cabra i els fruits secs.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ja ho pots ben dir! La imatge entra sola...M'encanten aquestes amanides. Quan viatjo procuro menjar-ne ja que en un sol àpat trobes tots els nutrients i...andando!

    ResponElimina

  4. Isabel; Completament d'acord amb els comentaris anteriors, carregat amb una mica de tot, per tal d'aconseguir la vitalitat necessària.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina