La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 6 de novembre de 2016

SALMÓ DE TARDOR



INGREDIENTS

2 filets de salmó sense espines
2 grills d'all
oli
sal 
pebre vermell
julivert
variat de bolets

SOM-HI

Quan comprem el salmó, fer que el peixater  o peixatera tregui les espines i la pell i ho talli a filets.

Saltejar els bolets amb els grills d'all tallats petits, salpebrat i afegir julivert picat.

Posar a la paella amb poc oli, els filets de salmó, necessita molt poca cocció, però no ha de quedar cru, aproximadament 1 minut per banda. 

Tirar per sobre el saltejat de bolets i servir.

6 comentaris:

  1. Un plat de salmó senzill i una combinació de sabors em sembla perfecta i a mi m'agraden molt.
    Petons http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. A casa el salmó ens agrada molt i quan més fàcil es la recepta més bo està.
    Boníssim Isabel!!
    Petons.

    ResponElimina
  3. Els bolets són un bon acompanyant per tot tipus de plat! pel meu gust! un salmó ben acompanyat! petó i fins divendres!

    ResponElimina
  4. Els bolets són un bon acompanyant per tot tipus de plat! pel meu gust! un salmó ben acompanyat! petó i fins divendres!

    ResponElimina
  5. Els bolets són un bon acompanyant per tot tipus de plat! pel meu gust! un salmó ben acompanyat! petó i fins divendres!

    ResponElimina
  6. Saps que no he acompanyat mai el salmó amb bolets?! Ni se m'havia acudit! :D Excel.lent! No faltaria més!!
    Bon cap de setmana

    ResponElimina