tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post3941894661874017554..comments2024-03-24T13:47:06.839+01:00Comments on La Cuina de la Isabel: TATÍN DE PRÈSSECS- 2 -ISABELhttp://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-58507945143163734652016-11-01T21:29:23.945+01:002016-11-01T21:29:23.945+01:00Sí, crec que el pots fer amb préssec en almívar.
E...Sí, crec que el pots fer amb préssec en almívar.<br />El que tens que fer, es deixar escorre'ls bé. <br />Jo el faria posant directament, els préssecs girats, ja que no cal coure'ls perquè ja son cuits.<br />Es una recepta super fàcil!!!!!<br />Una abraçada!!!La cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-3117394591633258072016-11-01T19:41:14.011+01:002016-11-01T19:41:14.011+01:00Es pot fer amb préssec en almívar? o potser deixar...Es pot fer amb préssec en almívar? o potser deixarà anar molt líquid? Una recepta ben llaminera, i servida tèbia amb gelat ha d'estar d'escàndol! Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-64088229207396782642016-10-30T10:05:40.828+01:002016-10-30T10:05:40.828+01:00Uauuuu!!! Aquesta me la guardo per l´estiu que ve...Uauuuu!!! Aquesta me la guardo per l´estiu que ve....Impressionant.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-49258576753712567972016-10-28T20:36:21.944+02:002016-10-28T20:36:21.944+02:00T'ha quedat molt bona, qui es pot resistir?
Bo...T'ha quedat molt bona, qui es pot resistir?<br />Bona castanyada?Paprika en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/05675762431826560170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-29844708802662056032016-10-28T19:43:01.799+02:002016-10-28T19:43:01.799+02:00S'em fa la boca aigua, em sembla notar el bon ...S'em fa la boca aigua, em sembla notar el bon gust d'aquest tatin amb els préssecs.<br />Petons.LA COCINERA DE BÉTULOhttps://www.blogger.com/profile/04322273192465339076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-77783959500236233172016-10-28T16:33:16.250+02:002016-10-28T16:33:16.250+02:00T'ha quedat super!!! una molt bona idea fer aq...T'ha quedat super!!! una molt bona idea fer aquest pastís amb pressecs.<br />Feliç castanyada!!LUCIAhttps://www.blogger.com/profile/12718814513496539876noreply@blogger.com