La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 12 d’octubre del 2016

MANDONGUILLES VEGETALS

     Aquestes son unes mandonguilles saludables, ideals per fer cuina d'aprofitament
             Es poden fer amb diferents verdures o restes que tinguin al frigorífic.

INGREDIENTS

3 pastanagues
1 pebrot vermell
1 carbassó
1 grapat d'espinacs
1 ceba tendra
2 grills d'all
farina 

sal i pebre
oli
1 llesca de pa de motllo o
si tenim un grapat de cigrons cuits
1 albergínia  per acompanyar

SOM-HI 

Tallar totes les verdures a trossos petits.

Bullir la pastanaga tallada amb aigua amb una mica de sal.

Fer un sofregit amb la ceba, l'all, afegim el pebrot, després de 2 minuts el carbassó a daus i les fulles d'espinacs.

Quan veiem que es cuit, apartar i ficar amb un bol, barrejar la pastanaga i rectificar de sal i pebre, afegir si es vol la llesca de pa de motllo o ve un grapat de cigrons cuits, una mica de julivert picat, aixafar o passar una mica per la picadora o batedora. 

Deixar refredar millor al frigorífic, fer boletes, arrebossar amb farina i fregir amb oli calent.

3 comentaris:

  1. Quina bona pinta, me les apunto, supersaludables!!

    ResponElimina
  2. Fantastiques!! et copio l'idea, genial!

    ResponElimina
  3. Una bona recepta d'aprofitament i una bona manera de que es mengi més verdura a casa. I si es resisteixen encara, les acompanyo amb una salsa de tomàquet i seguir que desapareixen en un plis. Una abraçada!

    ResponElimina