La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 10 de març del 2016

POLLASTRE AL FORN AMB XIPS DE CARBASSA


INGREDIENTS

1 pollastre trossejat

oli d'oliva

sal i pebre

1 llimona

herbes optatiu (farigola, romaní)

1 moniato

SOM-HI 

Am un bol, ficar 1 cullerada petita de sal, 1 de pebre negre molgut, 2 cullerades d'oli d'oliva i el suc de 1 llimona. Barrejar molt be i sucar els trossos de pollastre.

Ficar amb una safata per anar al forn, que prèviament hem escalfat a 200º amb una mica d'oli i la resta de la barreja del suc de llimona i una mica d'aigua.

Baixar la temperatura del forn a 180º C. i deixar coure. Girar les peces a mitja cocció i deixar fins que sigui cuit. Aproximadament uns 45 minuts (tot depèn del forn). Controlar que no quedi massa sec i si cal afegir unes gotes d'aigua. 

Pelar menters tant els moniatos i fer xips amb el pelador, fregir amb una paella amb força oli. Quan siguin fregits ficar sobre un paper absorbent perquè deixi anar l'oli sobrant.
 

5 comentaris:

  1. A mí el pollastre fet al forn m'agrada molt, quasi sempre el faig amb patates, em sembla una bna idea per variar fer els xips de moniato o de carbassa.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Jo faig moltes vegades el pollastre al forn (mentre es cou em dóna temps a fer altres coses ;D) i el trobo espectacular. Aquest teu, amb aquestes xips de carbassa, agafa un toc innovador i molt de temporada. M'agrada!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Que bo que es el pollastre al forn....i acompanyat d'aquestes xips, es molt millor!!
    Petons Isabel

    ResponElimina
  4. el pollastre al forn queda super bé, i què còmode de fer... solet s'ho fa tot... i les xips de moniato molt bones!! petó

    ResponElimina