La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 29 de març del 2016

BACALLÀ AMB SOBRASSADA I MEL



INGREDIENTS

llom de bacallà dessalat

1 o 2  grills d'all

 

1 ceba

1 grapat de cebetes platillo
 
oli d'oliva 


sobrassada 

mel

SOM-HI

Desprès de dessalat i escorregut el bacallà,  posar amb una cassola l'oli suficient que creiem pugui cobrir el bacallà, escalfar al foc a baixa temperatura fins arribar aproximadament a 60ºC., quan a agafat aquesta temperatura, retirem del foc la cassola i posar dins els talls de bacallà, deixar confitar uns 10 minuts aproximadament.


Sofregí la ceba  tallada petita i l'all picadet, quan comenci a agafar color, incorporar les cebes platillo pelades i deixar coure una mica més.

Fer un llit al fons de la safata per anar al forn amb els alls i la ceba sofregits i sobre posar el bacallà escorregut del excés d'oli, una mica de sobrassada d'amunt de cada tall i un rajolí de mel, gratinar al forn poc temps,
el suficient per tant que es desfasí la sobrassada.

El contrast es boníssim.

3 comentaris:

  1. Qué bo aquest plat de bacallà amb el bon gustet de la sobrassada i el dolçor de la mel.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Boníssim!!què bo és el bacallà!!petó

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina