La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 7 de març de 2016

EMPANADA D'ESPINACS AMB FORMATGE BLAU

 


INGREDIENTS

1 massa d'empanada o pasta de full rodona

1 bossa d'espinacs frescos 

4 alls tendres

50 grams de formatge blau 

un grapat de pinyons 

passes

sal i pebre i oli

1 ou 

SOM-HI 

Treure del frigorífic la massa i deixar temperar.

Menters tant, netejar els alls tendres i tallar-lo a trossets petits.

Posar la paella al foc, saltejar els alls i els espinacs.

Afegir-hi els pinyons i unes poques passes, salpebrar i ficar el formatge tallat a dauets.

Estendre la massa, punxar-la i farcir. Amb aquest cas, baix posar el farcit  a mitja massa,
per poder tapar-la i donar aparença de cresta gegant.

Amb els dits tapar les bores i pintar amb ou batut. 

Ficar al forn ja calent a 170º C , uns 25 minuts fins que quedi daurat. 

  

4 comentaris:

  1. Això és un panador tunejat!! M.agrada!peto

    ResponElimina

  2. Isabel; Quina empanada més i més contundent¡, Dóna gust arribar a casa i trobar-te amb una sorpresa d'aquestes dimensions tant i tant extraordinària... i farcit amb formatge blau, per dins... el formatge, és la meva perdició¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. El formatge blau l'hi ha de donar un gustet molt bo a l'empanada.
    Quin bon sopar!!

    ResponElimina
  4. Una empanada que te d’estar deliciosa, amb els espinacs i el formatge blau que deu potencia el sabor Ummm!!
    Petons

    ResponElimina