La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 1 d’abril de 2016

BESCUIT AMB POMA I AMETLLES




INGREDIENTS

250 grams farina de rebosteria 

200 grams de sucre

2 pomes petites

100 grams de mantega

3 ous grans o 4 petits

100 ml. de llet

1 sobre de llevat Royal

1 cullera petita  de mel

1 cullera petita d'aigua 

ametlla laminada

SOM-HI

Pelar les pomes i tallar-les a làmines fines.
 
Separar els rovells de les clares i batre els rovells amb el sucre fins que quedi una crema.

Reservar les clares.

Afegir a la crema de rovells i sucre, la mantega pomada, la llet i batre per què tot quedi integrat. A continuació la farina tamisada amb el llevat i mesclar-ho tot.

Per últim les clares pujades a punt de neu, que les incorporarem amb una espàtula amb moviments suaus de baix a dalt, per tant que entri aire i que el bescuit quedi mes esponjós. 

Preparar el motllo, jo vaig fer-lo amb un de plum-cake, engreixat i enfarinat.

Posar al fons del motllo una capa de massa, sobre trossos de poma laminada, mes massa, poma laminada fins acabar amb massa.

Enfornar al forn escalfat per la part de baix, a uns 170ºC. i coure uns 40 o 45 minuts.
Quan sigui cuit pintar amb una mica de mel dissolta amb  una mica d'aigua, tirar per sobre l'ametlla laminada, perquè s'enganxi. Tornar a ficar al forn 2 minuts al grill.

Deixar refredar que vagi de gust!!!!!!!!!!!!!

7 comentaris:


  1. Isabel; Dos ingredients, que no fallen mai -millor dit,tres- doncs les ganes per menjar-ho né.s un altre...
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Avui he vist uns quants de pastissos de poma, serà un senyal perque en faci un?
    M'agrada molt i té molt bon aspecte.
    Petons reina.

    ResponElimina
  3. Aquesta recepta m'agrada moooolt. Per què serà???? heheh
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Què bo que deu quedar! una mescla magnífica entre la poma i l´ametlla.

    ResponElimina
  5. Quina cosa més bona! Un exemple fantàstic del que a mi em torna boja de veverit! No puc resistir-me a una esponja com aquesta!! 😊

    ResponElimina
  6. Poma i ametlles, èxit assegurat! Mèncanten els pastissos de poma de totes les maneres!!
    Petons Isabel!

    ResponElimina