La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 7 d’octubre de 2015

PASTÍS DE PATATES, VERDURES I CARN

 
 

 INGREDIENTS

1 1/2 quilo de patates o 2 paquets de puré instantani

40 grams de mantega

1/2 got de llet

500 grams de carn picada de vedella

2 cebes 

1 1/2 carbassó

1 grill d'all

 SOM-HI

Bullir les patates, tallades a trossos o preparar el puré, reduint la quantitat d'aigua, per tant que quedi mes espès.
Aquest, està fet amb patata, afegir la mantega i la llet i passar per el passa pures o aixafar-les (si cal afegir una mica de aigua de bullir les patates).
Menters tant, fer un sofregit amb la ceba tallada petita, el carbassó a daus petits i el grill d'all picat. Salpebrar i afegir i mesclar la carn picada, que abans l'hem passat per la paella amb una mica d'oli, intentant que quedi solta.

Engreixar una mica el motllo, si es metàl·lic empolvorar amb pa ratllat, posar una capa de patata, el sofregit amb la carn i un altre capa de patata.

Deixar reposar i desmot-llar, si el volem servir calent ficar formatge ratllat per sobre i gratinar o servir tebi i decorar a gust.

4 comentaris:

  1. Un pkat d.estrella!! Mai més ben dit!! Boníssim!! Petons

    ResponElimina
  2. Un pkat d.estrella!! Mai més ben dit!! Boníssim!! Petons

    ResponElimina
  3. Amb aquest pastís quedes bé, es econòmic i molt gustós.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Aquest tipus de pastissos no els faig mai, però reconec que m'agraden molt!!!! petonets Isabel

    ResponElimina