La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 4 d’octubre de 2015

SALMÓ AL FORN AMB HERBES

INGREDIENTS

800 grams de supremes de salmó 

100 ml.de nata líquida 

sal i pebre

oli

anet, farigola, fonoll.....

SOM-HI

Ficar a la safata del forn unes gotes d'oli.

Sobre ficar les supremes netes i sal pebrades, sobre  les supremes, ficar una punta de mantega.

Posar al forn escalfat a 180 ºC. ( dalt i baix) .

Ficar la safata amb les supremes sal pebrades al forn de 12 a 15 minuts.

Menters tant, barrejar la nata amb les herbes, desprès dels 15 minuts, treure la safata i tirar la salsa per sobre del salmó, tornar al forn uns 5 minuts mes o fins que veiem que es ros.

Està per sucar-hi pa!!!!!!!
 

5 comentaris:

  1. el salmó és tan versàtil oi? li pots posar el que vulguis i sempre surt bo! petons

    ResponElimina
  2. El salmó es un peix que m'encanta. Al forn dona molt poca feina i amb aquesta recepta sembla un plat de festa.
    Ens veiem en unes hores!!

    ResponElimina
  3. Quina casualitat, ahir també vaig fer salmó al forn, però en papillote. Sempre el faig al forn, perquè a la planxa em queda tota la casa fent pudor de salmó :9
    M'apunto la teva recepta, amb la nata ha de quedar molt melós.

    ResponElimina
  4. A mi es la unica manera que m'agrada el salmó fresc. Al forn. El faig d'una altre manera que tinc pendent de publicar. Però haig de provar aquesta.
    Petonets guapa

    ResponElimina