La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 31 d’agost del 2015

COCA DE PASTA DE FULL AMB FRUITA I COMPOTA




 INGREDIENTS

1 massa de pasta de full
3 pomes tipus golden o reineta
1/2 llimona
3 cullerades  sucre 
6 figues
12 maduixes
fulles de menta 
melmelada préssec

SOM-HI

Pelar les pomes i tallar-les. Ficar dins d'un recipient apte per el microones, junt amb el suc de 1/2 llimona, la pell i el sucre ( 6 minuts).

Ex tendre la massa de full, estirar-la i punxar amb una forquilla l'interior, per tat que no pugi massa. Amb aquest cas l'hi tallada per la meitat i he recollit les vores. Farcir amb una capa fina de compota de pomes i ficar al forn a 180ºC.uns 20 minuts, fins que veiem les vores daurades.

Deixar refredar i posar la fruita que vogueu, pintar amb melmelada barrejada amb una mica d'aigua, per donar brillo a la fruita, també es pot fer amb gelatina.

Es un prostre fàcil i bo, que ens ajuda a sortir de qualsevol compromís.

3 comentaris:

  1. m'agraden molt aquestes coques, la pasta de full és tan versàtil! sempre queda bé! petons

    ResponElimina
  2. Oooohh! hi ha un a casa que mataria per la de figues! Tenim pendent la trobadeta...però perquè costa tant??? Un petonarro!!!

    ResponElimina
  3. Hola, ja torno a ser per aquí!
    M'encanta la idea de posar la compota a sota, enlloc de la clàssica coca amb la crema i fruita... La combinació amb la pasta de full i la fruita fresca a sobre m'encanta!

    ResponElimina