La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 20 de juliol de 2014

MIL FULLS D'ALBERGÍNIA AMB PARMESÀ


               



      Albergínies



                         

Es una hortalissa d'origen oriental.
Te a la seva composició, una gran quantitat d'aigua i poc contingut vitamínic. Te poc valor calòric i per això es recomanada amb les dietes d'aprimament, cuita o rostida. Cuinada amb poc greix estimula el fetge. Es pot enriquir el seu valor nutritiu i calòric , cuinada amb verdures peix, carns, formatges.... No es pot consumir crua. 


INGREDIENTS


2 albergínies

4 cullerades de tomàquet fregit


oli d'alfàbrega 

fulles d'alfàbrega

formatge parmesà

sal 

farina per arrebossar 

oli

SOM-HI

Tallar les albergínies a lamines de dalt a baix i ficar-les amb aigua i sal, deixar un 10 minuts i escor rels.

 Fem amb aigua freda  amb farina una pasta (tipus tempura) per arrebossar-les i les fregim am oli calent (també les podem fer a la planxa). Posem sobre un paper absorbent i muntem el plat.

Al fons una cullerada de tomàquet fregit i sobre muntar les làmines d'albergínia, entre làmina i làmina alfàbrega picada i sobre ratllar formatge parmesà, acabar el plat amb unes gotes d'oli d'alfàbrega.


5 comentaris:

  1. Una proposta boníssima, i a casa ens encanten les albergínies, la provaré!

    ResponElimina
  2. Caram! Albergínies d'hort propi? Quina enveja! Jo abans tenia hort, ja recordo com m'agradava, de collir-ne... ara m'he de conformar amb les del mercat. M'apunto la teva recepta, Isabel!

    ResponElimina
  3. M'encantes les albeergínies, cuinades de qualsevol manera. Amb el parmesà estàn per llepar-se els dits.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Senzill i boníssim!!!! m'ho apunto!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. las voy hacer mañana isabel las gratinas ?

    ResponElimina