La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 9 de juliol de 2014

RODÓ DE VEDELLA FARCIT



 

  Ideal per deixar-lo fet amb antelació i es pot menjar fred o calent

INGREDIENTS

750 grams de  carn de vedella per picar

1 salsitxa alemanya

3 fulls de formatge tallat a làmines

2 talls de pernil dolç

1 ou

1 llesca de pa sense crosta

1/2 got de llet

farina

oli

sal i pebre

1 ceba 

2 grills d'all

1 tomàquet

SOM-MI

Fer picar la carn al carnisser, a la que tenim que barrejar l'ou batut, sal i pebre i la llesca de pa mullada amb llet. Reservar la barreja.

Embolicar la salsitxa amb formatge i el pernil dolç i cobrir amb la barreja de carn picada,
fem la forma d'una pilota.

Arrebossar la pilota amb farina blanca i sella a la paella o cassola amb una mica d'oli calent per totes bandes.

Quan sigui una mica daurada afegir  la ceba i el tomàquet tallats a grills i l'all. (optatiu una copeta de brandi ) Passat uns 5 minuts afegir una tassa de caldo o aigua i deixar coure, per totes bandes, fins que es consumeixin els líquids.

Deixar refredar i tallar, es pot servir fred o calent amb una salseta o acompanyament.

4 comentaris:

  1. Isabel; Té un aspecta i una mossegada extraordinària¡¡
    Calent o fred -si és el cas, per fer un resopor- també queda
    molt i molt bé, en fi. Fabulós Isabel¡¡
    Salutacions¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Aquest rodó fa de molt bon menjar, al ser amb la carn picada ningú es queix i meny alb el farciment que has ficat.
    Petons, fins aviat.

    ResponElimina
  3. mmm! Que bo! Me n'has fet venir ganes!

    ResponElimina