La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 25 d’abril del 2014

COCA DE IOGURT DE SEMPRE


 
        Amb aquesta recepta, participo a la convocatòria de Memòries d'una cuinera
                                              del mes d'Abril
                      


INGREDIENTS                                                                  


250 g.  farina                                                                  

1 iogurt natural 

200 g. de sucre

3 ous

1/2  got d'oli

1/2  got de suc de taronja

ratlladura de taronja

1 sobre de llevat

pinyonets

 SOM-HI

Mesclar i batre els rovells d'ou amb el sucre fins que quedi cremós, reservar.

Batre el iogurt, l'oli i el suc de taronja al que afegirem la mescla anterior

A continuació la farina amb el llevat tamisats i la raspadura de la taronja, batre, per ultim mesclar les clares muntades, suaument amb una espàtula.

Posar la mescla amb una safata per anar al forn, una mica untada amb oli i sobre un paper vegetal.

El forn escalfat a 200º C. uns 15 minuts, quan ha pujat baixar la temperatura a 180º C. uns 15 minuts mes.

Quant sigui cuit, el trèiem del forn i tebi pintar amb una mica d'almívar i pinyonets torrats.

Aquesta coca es ideal per esmorzars i berenars.

10 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Uf! amb pinyons i tot!...El Harry s´ha espantat! jejeje...

    ResponElimina
  6. Que bona, aquesta coca! Jo també ja tinc la meva a punt, quasi no arribo!! M'encanta que hi hagis posat pinyons, que bons que hi queden! petons

    ResponElimina
  7. Amb taronja no l'he feta mai. Hauré de provar aquesta recepta. Fa molt bona pinta!

    ResponElimina
  8. La de sempre, la millor!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  9. Esmorzars, berenars, quan entres a la cuina... Una temptació!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina