La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 27 d’abril de 2014

PIZZA DE ESPÀRRECS AMB TONYINA





Per fer la massa de pizza 

INGREDIENTS

250 grams de farina 

30 ml. d'oli d'oliva

200 ml. d'aigua

sal 

20 grams de llevat fresc  

per el farcit

2 cullerades de tomàquet fregit

1 ceba

1 manat d'espàrrecs  de marge

1 llauna de tonyina

formatge a daus


orenga 



SOM-HI

Us explico com faig la massa de la pizza, jo si tinc temps m'agrada fer-la. Si teniu presa, també  podeu fer servir les masses que venen al supermercat.


Amb un bol gran o sobre la taula de cuina molt neta, fiquem la farina i la sal, al mig fem un forat i posem el llevat esmicolat, poc a poc i tirem l'oli i l'aigua tèbia i amassem, anem tirant polsims de farina per que la massa corri i no parem d'amassar una bona estona de 6 a 7 minuts, la massa es te que separar de les parets del bol o de la taula de cuina. 

Col·loquem la massa amb el bol, tapada amb un drap de cuina o amb paper film i la deixem reposar amb un lloc fresc o dins del frigorífic uns 30 minuts com a mínim. Veurem que la massa creix.


Menters, tallem i fregim la ceba i passem els espàrrecs per la paella i reservem.

Estirem la massa i amb un rodet, la fem lo prima o gruixuda que vulguem i a la mida que ens vagi bé.

Aquesta es la meva manera de fer la base de la pizza, el farcit depèn del gust que vulguem.

Amb aquest cas, una vegada la massa estigui estirada, fiquem el tomàquet fregit i amb revers de la cullera, l' estenem per sobre la pizza i farcim, primer la ceba fregida, desprès la tonyina i els espàrrecs, per últim els daus de formatge.

Fiquem a la safata del forn sobre un paper vegetal i quan sigui calent a 200º C (no mes l'escalfor per baix), fiquem la safata i la tenim de 20 a 25 minuts, fins que veiem sigui cuita la massa.

Aquesta massa si ens sobra, s' embolicada amb un paper film i es pot congelar.

Bon profit!!!!!

4 comentaris:

  1. són boníssimes, les pizzes casolanes!! A casa no en volem d'altres!! T'ha quedat molt bona, has triat uns ingredients que m'encanten. Petons!

    ResponElimina
  2. Quin enreixat més xulo li has fet! i segur que estava boníssima!! no vas pel Pallars aquest pont? jo hi serè, si et vols passar? petó

    ResponElimina
  3. Con estos ingredientes te ha quedado una pizza genial
    peto

    ResponElimina
  4. Boníssima i maquíssima amb aquest enreixat!!!
    Petonets

    ResponElimina