La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 13 d’abril de 2014

BACALLÀ ARREBOSAT AMB ALLS TENDRES



       
Aquests dies de Setmana Santa es costum menjar bacallà. Sabeu quin es el meu problema.....?
Als nens en general, cuinat, no els agrada gaire i perquè mengin, els hi faig arrebossat. 
La veritat no te cap secret, però esta molt bo.

                                          Que passeu una bona Setmana Santa.

INGREDIENTS

500 g. filet o  penca de bacallà.

 1 manat d'alls tendres

 1 ou

 farina

oli

SOM-HI

Comprar el bacallà sec o dessalat a la bacallanera o be congelat.

Si es salat, rentar-lo i tenir-lo en remull 3 dies, canviar l'aigua a diari. posar-lo amb la pell dalt perquè es dessali millor.

Abans de fer-lo servir rentar-lo i escorre molt be.

Si es congelat a punt de sal, deixar-lo descongelar, rentar-lo i escorre'l.

Molt fàcil, passar-lo per farina i ou batut i fregir amb oli calent.

Amb aquest cas l'he acompanyat amb alls tendres fregits i als nens amb all i oli o maionesa.

5 comentaris:

  1. Segur que arrebossat se'l mengen com res, oi? Quina bona pinta! Bona Setmana Santa!

    ResponElimina
  2. El bacallà és el plat per Excel·lència d'aquestes dates i arrebossat és deliciós!! Bona Pasqua!

    ResponElimina
  3. Arrebossat queda molt bo!, bé si t'agrada de tota manera és bo el bacallà! bona setmana!petó

    ResponElimina
  4. M'encanta el bacallà, de totes maneres, i així arrebossat i acompanyat d'uns allets tendres és una delícia! un petó!

    ResponElimina
  5. Segur que així se'l mengen sense rondinar, a mi també m'agrada molt!!! BonaPasqua!!!

    ResponElimina