La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 23 d’abril del 2013

FELIÇ SANT JORDI







No volia que arribes la festa mes maca del nostre país,

sense desitjar-vos que gaudi-ho força d'aquest dia. 

Per Sant Jordi un llibre i una rosa.

Un plat senzill i  ràpid, però fet amb amor.

 

 AMANIDA D'ARRÒS

arròs

tomàquet fregit

una mica de maionesa 
                                                                   (roses fetes amb maduixes)
1 pot de blat de moro

tonyina

amanida

SOM-MI

Bullir l'arròs 10 minuts, passar-ho per aigua per treure el midó i posar a l'escorredora.

Barrejar l'arròs amb la tonyina i una cullerada de maionesa.

Posar amb un motllo rectangular i aprestar perquè quedi amollat.

Desmot llar amb una safata o plat, cobrir amb el tomàquet fregit i decorar amb el blat de moro.

Acompanyar amb amanida verda. 

Feliç Diada de Sant Jordi


7 comentaris:

  1. un plat fantastic per un dia unic!! feliç diada! petons

    ResponElimina
  2. Bona idea, Isabel! Aquest Sant Jordi comestible que ens proposes segur que agrada a petits i grans! Que passis un dia ben bonic!

    ResponElimina
  3. Tant de dolç i tu has portat la recepta salada...Nutritiva, sana i amb una maquíssima presentació....Bon Sant Jordi.

    ResponElimina
  4. Molt bona idea i ben curiosa!!! T'ha quedat genial!

    ResponElimina
  5. Isabel; Un altre manera de menjar, un "altre" forma de pastís de Sant Jordi¡¡
    Bona diada Isabel¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  6. em sembla un plat perfecte per a una de les millors diades de catalunya!, senzill, sanissim, bo, vistós i original!, què més es pot demanar.... potser una ració?...una abraçada guapa!

    ResponElimina