La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 16 d’abril de 2013

POMES FARCIDES DE CREMA I FRUITS SECS




INGREDIENTS

6  pomes



nous

fulles de menta

sucre cremat líquid

crema pastissera

per la crema pastissera

250 ml. de llet

2 rovells d'ou

50 grams de sucre

20 grams de farina de blat 

1 pell de llimona

1 branca de canyella

SOM-MI

Rentar les pomes i traiem el cor.

Treure una mica de pell de la part de dalt de la poma i posar dretres amb un recipient apte per anar al microones, procurar que quedin juntes per tal de que no es tombin.

Coure al microones uns 8 minuts al 700 W., deixar reposar.

M'entres tant  fer la crema pastissera. Posar la llet al foc amb un tros de pell de llimona i la branca de canyella. No deixar que bulli i apartar del foc. Deixar in fusionar.

Barrejar mol bé,  el sucre amb els rovells i la Maizena. 

Colar la llet i afegir els rovells amb el sucre.

Posar al foc lent i remenar fins que hagi espessit. No deixar que bulli.

Quan sigui tèbia, posar amb una màniga pastissera i farcir les pomes.

Decorar al gust, ( jo vaig posar nous i unes fulles de menta).

Regar amb una mica de sucre cremat liquid.

Bon profit!!!!!!!

8 comentaris:

  1. Mmm... quines pomes més rebones!
    Amb el farcit de la crema i els fruits secs, han de quedar molt llamineres.

    ResponElimina
  2. fa temps que no faig pomes al forn, i farcides ni t'explico!! amb la crema ha de quedar de postre festiu lleuger! petons

    ResponElimina
  3. Boníssimes, Isabel! Jo no n'he fet mai, però també fa temps que vull fer-les al forn, les pomes, i amb crema. Això de la menta també m'hi ha agradat molt, al meu jardí en tinc molta, i ja no sé què fer-ne!! he he he. Petons

    ResponElimina
  4. HUmmmmmmm que bones aixi ben farcidetes de crema.
    petons

    ResponElimina
  5. m'agraden molt les pomes al forn, i tot sovint en faig, però encara mai les he farcit de crema. veient les teves haurem de provar!!

    ResponElimina
  6. unas manzanas así son tremendas,me gusta
    peto

    ResponElimina
  7. Aquestes pomes han de ser un luxe Isabel!!!! són´una passada. petonets

    ResponElimina
  8. Isabel, a mi m'agraden molt les pomes fetes al microones. Són una manera recurrent de menjar-ne tot sovint. Bona proposta!
    Nani

    ResponElimina