Com que no be massa de gust amb aquesta temperatura, passar molta estona a la cuina, aquí tenim un plat complert i fàcil, que es pot preparar en un plis plas i si mes no, deixar-lo apunt per quan tornem de la piscina o la platja.
INGREDIENTS
2 botifarres
1 manat d'espinacs frescos
3 alls tendres o 2 grills d'all
1 grapat de pinyons
1 grapat de panses
oli
sal i pebre
SOM-HI
Coure les botifarres a la planxa o amb una paella amb poc oli, prèviament punxades i reservar.
Netejar els espinacs i amb la mateixa paella a on em cuit la botifarra posar unes gotes d'oli i saltejar amb els alls, quan siguin quasi cuits afegir els pinyons i les panses, salpebrar i acabar de coure, afegir la botifarra perquè s'escalfi i servir.
Ben bo, Isabel! ideal per aquests dies en què posar-se a cuinar massa fa venir calor... petons.
ResponEliminaAyer comimos butifarra , en esa ocasión fue con patatas asadas.
ResponEliminaCon esta guarnición queda una excelente combinación.
Un abrazo
Sara
Hola Isabel,
ResponEliminaJo no acostumo a punxar la llonganissa, perquè em varen dir un cop que perd el greix que li dóna gust. Però quan vaig a alguna costellada el primer que fan és punxar-la. I no sé qui té raó!
Una abraçada,
Nani