La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 26 d’agost de 2012

AMANIDA DE MONGETA TENDRE

 
Com últimament diem no va de gust menjar plats calents.
La verdura no deu faltar mai i una forma fàcil de menjar la 
es freda. Sigui amb gaspatxos, amanides ......

INGREDIENTS

 500 grams de mongeta

    3 tomàquets d'amanir

    4 ous durs

    sal

   oli d'oliva verge

SOM-HI

Bullir al dente la mongeta tallada.

Passar-la per el escorredor i refredar ràpid per que no perdi el color.

Jo la poso amb un bol, dins d'altre bol amb aigua freda.

Tallar els tomàquets i bullir els ous.

Pelar els ous i salpebrar l'amanida. 

Regar amb un bon raig d'oli d'oliva verge.

Fàcil, ràpid i super sa.

6 comentaris:

  1. Un plat perfecte per a aquests dies tan pesats!

    ResponElimina
  2. Jo també en faig d'aquestes amanides, pero li poso tonyina enlloc d'ous!!! realment bona! petons

    ResponElimina
  3. Aquests plats senzills i frescos són els que, a l'estiu, venen més de gust! i són ben sans, oi? Petons, Isabel.

    ResponElimina
  4. Tu ho has dit: fàcil ràpid i sa!, em sembla excel.lent incloure mongeta tendra o altres verdures com a plat amanit! Una abraçada Isabel!!!

    ResponElimina
  5. No he fet mai amanida de mongeta tendra, i aixó que a l´hort en tenim, i molta, m´apunto la idea. Petons,

    ResponElimina