La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 29 d’agost de 2012

FILETS DE SALMÓ AMB SALSA D'AMETLLES


 

INGREDIENTS


6 filets de salmó

100 ml. de nata

50 grams d' ametlla laminada

oli

sal

pebre

SOM-HI

Netejar el salmó i deixarlo sobre paper absorbent.

Coure'l a la planxa o paella amb una mica d'oli (volta i volta) i reservar.

Posar l'ametlla a la paella calenta, perquè es torri una mica.

Afegir la nata líquida i quan comenci a bullir, afegir el salmó
ja cuit i salpebrat. Xup xup i llestos.

Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡


6 comentaris:

  1. El salmó lliga molt bé amb les salsetes. La que ens proposes d'ametlles, Isabel, una delícia... petons!

    ResponElimina
  2. Hola Isabel guapa tu

    Gràcies per la teva visita, saps des de el vaig descobrir, festa que vaig, festa que m ´el demanen, crea vici, es perillós, mira Diumenge varem tenir un dinar familiar i ni havia molta gent gran, doncs si varen posar el " botes ", ni una espurna en va quedar...si el fas ja em dirás, segur que et roba el cor, i fàcil al 100x100

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Isabel; El salmó, és d'aquells plants, que sense fer-ho masses vegades, el trobo molt atractiu, un bon plat aquest, amb la salsa d'ametlles.
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  4. A casa fem el rap amb una salsa semblant, ho provaré amb el salmó!!
    petonets

    ResponElimina
  5. Isabel,
    Acabo de posar una recepta de salmó i ara veig la teva. Fa un goig aquesta salsa d'ametlles!
    Feliç setembre,
    Nani

    ResponElimina
  6. Caram Isabel, jo sempre he fet aquesta recepta amb filets de llenguado...Segur que amb salmò també deu ser bonissim...
    Petonets.

    ResponElimina