INGREDIENTS:
- 4 porros (no massa gruixuts)
- làmines de formatge per fondre
- 4 talls de pernil dolç
- 2 cullerades de nata líquida
- cibulet
- sal
- sucre cremat líquid
- llavors de sèsam
Netejar el porros, aprofitar només la part blanca. Fer dos trossos de cada porro, procurant quedin tots de la mateixa mida.
Bollir amb poca aigua, salats. O posar a un recipient apte per coure al microones, mullats amb l'aigua de rentarlos i una mica de sal (8 minuts al 100 % de potencia (750 W.) Quan siguin cuits, deixar refredar sobre un paper de cuina absorbent.
Embolicar amb 1 làmina de formatge i 1 de pernil.
A la safata per anar al forn o al microones, posar a la base una mica de nata líquida, sobre els porros, pintar amb un pincell amb el sucre cremat i empolvorar amb les llavors de sèsam.
Gratinar uns 3- 5 minuts (fins que siguin daurats).Acompanyar amb cibulet o tomàquets cirerols.
NOTA INFORMATIVA:
El porro es una hortalissa de la familía de las cebes i els alls, es apreciat, ja que es pot cuinar de moltes maneres. Vichyssoise, cremes, al forn, sofregits, etc........
Aquests porros tenen una pinta magnífica!una abraçada!
ResponEliminaProva'ls, si que fan bona pinta, però es més bo menjar-se'ls.
ResponEliminaUna abraçada
ISABEL
mmmmmmmmmmmm....... Jo he tastat aquests porros i us puc assegurar que són boníssims.
ResponEliminaBàrbara