INGREDIENTS
- 250 grams de cous cous (sèmola de blat precuita)
- 250 ml. d'aigua o brou vegetal
- mantega
- oli
- sal
- ceba
- pebrot verd
- tomàquet
- formatge fresc
- menta fresca
- julivert
- suc de llimona
PREPARACIÓ:
Escalfar l'aigua amb sal o el brou, m'entres tant, posar el cous cous amb una sàfata ben escampat, tirar sobre el cous cous l'aigua o brou i tapar durant uns 3 minuts aproximadament.
Afegir una mica de mantega i amb una forquilla l'escampem perquè quedi solt.
Tallar fines totes les verdures i el formatge a dauets, amanir amb l'oli, sal i suc de llimona.
Barregar amb el cous cous i tallar la menta a bocíns petits , però abundant, incorporar també una mica de julivert.
Tallar fines totes les verdures i el formatge a dauets, amanir amb l'oli, sal i suc de llimona.
Barregar amb el cous cous i tallar la menta a bocíns petits , però abundant, incorporar també una mica de julivert.
Col.locar al frigorífic i reposat es més bo.
jo crec que esta molt be perque esta tot ben explicat pero falta la dificultat, per quantes persones es etc.
ResponEliminaHola Anònim:
ResponEliminaEl cous cous es super senzill de fer.
En quan per quantes persones es, tot depèn si es vol com a primer plat ( per 4 persones).
Si es acompanyament, per més.
Gràcies per passejar per el meu bloc.