La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 10 de febrer de 2010

AMANIDA DE COUS COUS


INGREDIENTS
  • 250 grams de cous cous (sèmola de blat precuita)
  • 250 ml. d'aigua o brou vegetal
  • mantega
  • oli
  • sal
  • ceba
  • pebrot verd
  • tomàquet
  • formatge fresc
  • menta fresca
  • julivert
  • suc de llimona

PREPARACIÓ:

Escalfar l'aigua amb sal o el brou, m'entres tant, posar el cous cous amb una sàfata ben escampat, tirar sobre el cous cous l'aigua o brou i tapar durant uns 3 minuts aproximadament.

Afegir una mica de mantega i amb una forquilla l'escampem perquè quedi solt.
Tallar fines totes les verdures i el formatge a dauets, amanir amb l'oli, sal i suc de llimona.
Barregar amb el cous cous i tallar la menta a bocíns petits , però abundant, incorporar també una mica de julivert.

Col.locar al frigorífic i reposat es més bo.

2 comentaris:

  1. jo crec que esta molt be perque esta tot ben explicat pero falta la dificultat, per quantes persones es etc.

    ResponElimina
  2. Hola Anònim:
    El cous cous es super senzill de fer.
    En quan per quantes persones es, tot depèn si es vol com a primer plat ( per 4 persones).
    Si es acompanyament, per més.
    Gràcies per passejar per el meu bloc.

    ResponElimina