La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 10 de febrer de 2010

COCA DE LLARDONS (dijous gras)



 
INGREDIENTS:
  • Pasta de full (2)
  • 50 grams de pinyons
  • 100 grams de llardons
  • 80 grams de sucre molt
  • 1 ou
  • Farina
PREPARACIÓ:
Escalfar el forn a 200° de temperatura. Mentrestant, empolvorar amb farina la safata, o mantell de silicona, on hem de posar la pasta de full al forn. Estirar la pasta de full, donar-li forma rectangular, punxar i tornar a empolvorar. Ensucrar i tirar els llardons trinxats. Tapar amb l’altre pasta de full, punxar i segellar. Pintar amb l’ou batut, tirar els pinyons i ensucrar abundantment. Introduir al forn calent 20 minuts a 200 graus, controlar que quedi daurada.
BON CARNESTOLTES!

2 comentaris:

  1. Bona nit Isabel, gràcies a tú i la teva recepta de la coca he fet l'Albert feliÇ com un nen!!! ha quedat una coca boníssima i amb molt bon aspecte!ja veuràs la foto...això del sucre fi és molt bona idea:li dóna la dolçor que cal sense sentir el "catacrec" empalagós a la boca.GRÀCIES! A REVEURE, MERCÈ'S.

    ResponElimina
  2. Molt fàcil, peró bona.
    Una abraçada ISABEL

    ResponElimina