INGREDIENTS:
- Pasta de full (2)
- 50 grams de pinyons
- 100 grams de llardons
- 80 grams de sucre molt
- 1 ou
- Farina
PREPARACIÓ:
Escalfar el forn a 200° de temperatura. Mentrestant, empolvorar amb farina la safata, o mantell de silicona, on hem de posar la pasta de full al forn. Estirar la pasta de full, donar-li forma rectangular, punxar i tornar a empolvorar. Ensucrar i tirar els llardons trinxats. Tapar amb l’altre pasta de full, punxar i segellar. Pintar amb l’ou batut, tirar els pinyons i ensucrar abundantment. Introduir al forn calent 20 minuts a 200 graus, controlar que quedi daurada.
BON CARNESTOLTES!
Bona nit Isabel, gràcies a tú i la teva recepta de la coca he fet l'Albert feliÇ com un nen!!! ha quedat una coca boníssima i amb molt bon aspecte!ja veuràs la foto...això del sucre fi és molt bona idea:li dóna la dolçor que cal sense sentir el "catacrec" empalagós a la boca.GRÀCIES! A REVEURE, MERCÈ'S.
ResponEliminaMolt fàcil, peró bona.
ResponEliminaUna abraçada ISABEL