La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 7 de març del 2010

BOTIFARRA AMB PERES




INGREDIENTS:
  • 600 grams de butifarra crua
  • 4 peres (tipus conferenc)
  • 1 grill d'all
  • oli d'oliva
  • 1/2 tassa de cafè de Oporto
  • 1/2 tassa de cafè d'aigua
  • sal
  • sucre
PREPARACIÓ:

Fregar la cassola o paella amb un grill d'all, afegir una mica d'oli d'oliva i posar la botifarra, daurar una mica i afegir les peres pelades i sense cor, partides per la meitat. Salar i deixar coure a foc lent.

Una vegada cuita, retirar la botifarra i reservar. Damunt de les peres empolvorar amb sucre i deixar caramel-litzar, reservar.

Posar
a la cassola el Oporto, l'aigua, una mica de sal i deixar reduir.

Posar a la safata, les botifarres i les peres i cobrir amb la salsa obtinguda.

NOTA: Si podeu comprar botifarres de la Cansaladería de confianza, molt millor. La qualitat del plat, depén de la qualitat de les botifarres.

4 comentaris:

  1. M'agrada aquesta combinació de sabors. Quan poses la botifarra amb les peres a coure a foc lent, s'ha de tapar la cassola o no?

    ResponElimina
  2. La veritat que aquesta foto, no hi fa justícia (la tinc que cambiar).Millor tapada, perquè no es reduexi tan la salseta. Te que quedar amb més suquet. Les peres son més bones que les botifarres. Tin ganes de poder-te conèixer.
    Una abraçada
    ISABEL

    ResponElimina
  3. Hola Isabel: mai no he fet fruita cuinada però aquestes peres tenen molt bon aspecte, crec que ho provaré.UNA ABRAÇADA!!

    ResponElimina
  4. Provals i veuràs que combinen molt bé. Jo faig alguns plats amb fruites i val la pena poder tastar nous sabors i textures. Amb aquest cas son més bones les peres que les butis....
    Petonets

    ResponElimina