INGREDIENTS:
- 600 grams de butifarra crua
- 4 peres (tipus conferenc)
- 1 grill d'all
- oli d'oliva
- 1/2 tassa de cafè de Oporto
- 1/2 tassa de cafè d'aigua
- sal
- sucre
Fregar la cassola o paella amb un grill d'all, afegir una mica d'oli d'oliva i posar la botifarra, daurar una mica i afegir les peres pelades i sense cor, partides per la meitat. Salar i deixar coure a foc lent.
Una vegada cuita, retirar la botifarra i reservar. Damunt de les peres empolvorar amb sucre i deixar caramel-litzar, reservar.
Posar a la cassola el Oporto, l'aigua, una mica de sal i deixar reduir.
Posar a la safata, les botifarres i les peres i cobrir amb la salsa obtinguda.
NOTA: Si podeu comprar botifarres de la Cansaladería de confianza, molt millor. La qualitat del plat, depén de la qualitat de les botifarres.
M'agrada aquesta combinació de sabors. Quan poses la botifarra amb les peres a coure a foc lent, s'ha de tapar la cassola o no?
ResponEliminaLa veritat que aquesta foto, no hi fa justícia (la tinc que cambiar).Millor tapada, perquè no es reduexi tan la salseta. Te que quedar amb més suquet. Les peres son més bones que les botifarres. Tin ganes de poder-te conèixer.
ResponEliminaUna abraçada
ISABEL
Hola Isabel: mai no he fet fruita cuinada però aquestes peres tenen molt bon aspecte, crec que ho provaré.UNA ABRAÇADA!!
ResponEliminaProvals i veuràs que combinen molt bé. Jo faig alguns plats amb fruites i val la pena poder tastar nous sabors i textures. Amb aquest cas son més bones les peres que les butis....
ResponEliminaPetonets