La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 15 d’octubre de 2020

COC AMB TARONJA /sense ous ni llet/

                             RECEPTA PER INTOLERANS ALS OUS O LA LLET

 La recepta original està feta amb mandarina, però amb aquell moment i pensant que era cap de setmana, no en tenia a casa, la vaig fer amb taronja.

                    Us puc aconsellar que la proveu. Els resultats at sorprendran.


INGREDIENTS

300 grams de farina

150 grams de sucre

100 ml. d'oli d'oliva verge

150 ml. d'aigua

1 sobre de llevat

2 taronges 

1/2 cullereta de vainilla


SOM-HI
  
Amb les taronges fer suc i rallar una pell (fineta). 

Ficar amb un bol l'oli i l'aigua i el batem amb les varilles.

Afegir el suc i la ralladura de una pell de taronja, la farina, el sucre, el llevat i la  vainilla, batre fins que quedi una mescla homogènia.

Ficar amb un motllo engreixat i fornejar al forn calent a 180ºC. (uns 45 o 50 minuts)

El temps depèn del motllo i del tipus de forn. Quan hagi crescut i veiem que ha agafat color torrat, punxar amb una broqueta per tant de veure si està cuit (ha de sortir seca)

Deixar refredar i treure del motllo.  Si es vol, empolvorar amb sucre llustre.

Us sorprendrà!!!!!!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari