La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 6 de gener del 2019

CINTES O ESPAGUETIS AMB SALSA PESTO




























INGREDIENTS

1 bossa de pasta (cintes) o espaguetis
aigua 
sal

SOM-HI

Bullir la pasta, segons les indicacions del fabricant, millor que sigui al dente


Per la salsa Pesto
alfàbrega (Basilicum)
30 grams de pinyons
2 grills d'all
150 ml. d'oli d'oliva verge
100 grams de formatge parmesà
25 grams de formatge  pecorino o d'ovella curat 
una mica de sal i pebre 

Jo amb aquest cas i posat formatge d'ovella, ja que pecorino no es troba amb facilitat.
SOM-HI

 Triturar l'alfàbrega, afegir els alls i els pinyons (reservant un grapat), fins a aconseguir una salsa homogènia, afegir la meitat de l'oli fins que quedi cremós, la resta a poc a poc, com si féssim un allioli. Posar una punta de sal i pebre.

El grapat de pinyons reservat, els torrem amb una paella amb una mica d'oli i els posem a la salsa sencers.

Per últim els formatges ratllats, si es consumeixen al moment,  si és per servir l'endemà, conservar-la a  la nevera i afegir el formatge, quan l'hàgem de servir, ratllat al moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada