La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 20 de desembre de 2017

ENTRANTS APERIIUS FESTES -FÀCILS 4 - BRANDADA DE BACALLÀ





 INGREDIENTS 

400  grams  bacallà dessalat

  10  cl. de llet

  30  cl. d'oli d'oliva

    2  grills d'all

    1  patata

SOM-HI

    Fregiu lleugera ment els alls amb oli i coleu.

    Escaldeu amb aigua bullent, el bacallà i treure-hi la pell i espines.

    A la mateixa aigua, bulliu la patata i retireu la.

    Passar el bacallà i la patata per una batedora i a poc a poc afegiu, l'oli i la llet.

    Emulsioneu.


    Ja està disposat per utilitzar-ho, tant per menjar amb torrades, com omplir
vola vents o gratinar-ho.

    BON PROFIT !!!!!

5 comentaris:

  1. Isabel, m'encanta la brandada sigui amb torrades, vol-au-vents o a cullerades.
    Bones Festas maca!

    ResponElimina
  2. Jo, igual que l'Ana...Fan, de la brandada!

    ResponElimina
  3. Un aperitiu, un farcit o un plat que sempre ve de gust que sempre ve de gust! Boníssima!

    ResponElimina