La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 25 de febrer de 2017

ARRÒS AMB GAMBES



























INGREDIENTS

250  grams d'arròs  
6 gambes o llagostins
700 ml. d'aigua mineral o fumet de peix
 
1 pebrot
3 o 4 alls tendres o 1 grill d'all
2 carxofes  
1 grapat de pèsols
1 pastanaga
1 tomàquet madur
oli
sal  
1 branca de julivert
safrà (optatiu)

SOM-HI

Primer preparar tots els ingredients, rentar les gambesNetejar les verdures i escalfar l'aigua o fumet.

Posar a la paella l'oli i ficar les gambes (volta i volta) i reservar. 

Tallar les carxofes netes molt fines i passar-les per la paella que hem cuit les gambes i quan comencin a ser rosses, reservar-les. 
 
A continuació els alls tendres, el pebrot, la pastanaga, tot tallat petit i els pèsols. Quan comenci a agafar color i tirem el tomàquet ratllat i a foc molt lent, deixem que es comenci a coure (el secret del sofregit és, no volgué córrer), a continuació i tirem l'arròs, que el tindrem uns 2 minuts, perquè agafi els sabors i després l'aigua calenta o caldo (reserva'n una mica).

Quan faci uns 10 minuts, que cou l'arròs, afegir les gambes, les carxofes reservades i afegir una picada d'all i julivert, deixar coure uns 4 minuts més.

Tancar el foc i tapar la paella amb un drap, deixar reposar uns 5 minuts i servir.
Bon profit!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada