La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 13 de maig de 2015

TARONJA CONFITADA

 
 

INGREDIENTS

2 taronges
250 grams de sucre
200 cl. de aigua

SOM-HI

Rentar les taronges amb aigua i un raspallet i les tallem a rodelles.

Les escaldem amb aigua bullin, per treure l'amargor, durant 5 minuts, les escorrem i reservem. 

Amb una cassola posem l'aigua amb el sucre i quan faci un almívar,  ficar amb compte les rodelles de taronja dins i a foc lent, de 45 minuts a 1 hora.

Passat aquest temps, les trèiem del almívar i les col·locarem sobre
la reixeta del forn(amb un paper a sota per recollir les gotes 
que aniran caient al escórrer ) i les deixarem refredar i assecar.

Si ens queda almívar (te un sabor molt bo a taronja)el guardem amb un pot de vidre i ens servirà per banyar un pa de pessic o qualsevol pastís, prostre o gelats.

Es poden guardar amb el almívar o seques amb un recipient al frigorífic o congelador.

Aprofitem les últimes taronges de la temporada!!!!!!!

La taronja confitada es ideal per coques, tortells, prostres nadalencs........

5 comentaris:

  1. Aviat arribaràn les revetlles i la taronja no pot faltar per fer les coques.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un bàsic que pot utilitzar-se en moltíssimes ocasions, i com diu l'Anna... ben aviat tenim la revetlla de Sant Joan aquí!

    ResponElimina
  3. Bonissimes aquestes taronjes i els rotllets.Els colors de la primavera vesteixen els paisatges i el clima ens incentiva més a sortir i gaudir del cinema, els esports i festivals que fan avantsala al tan esperat estiu. Aqui us deixo unes quantes idees per posar-les en practica, i una aigua detox per llepar-se els dits, desitjo que gaudiu d'aquest post tan colorit i refrescant, t'espero a elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  4. Son bonissimes !! Quina diferencia amb les de compra. Jo ja fa dies que en vaig fer i encara en tinc. Y ara ja espero utilitzar-les per la coca de sant joan.
    Petons

    ResponElimina
  5. No les he fet mai, m'hi poso per tenir-les per a les coques!!!
    Petonets

    ResponElimina