La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 16 de maig de 2015

ARRÒS BASMATI AMB VERDURES I FRUITS SECS


 
INGREDIENTS

200 grams d'arròs Basmati
250 ml. d'aigua
sal 
oli
panses 
pinyons
juliana de verdures
especies al gust (optatiu)
salsa de soia (optatiu)

SOM-HI

Rentar l'arròs, perquè deixi anar el midó, canviar 2 o 3 aigües.

Si es disposa de temps, deixar en remull abans de cuinar.

Posar a bullir amb l'aigua, a foc suau uns 15 minuts tapat amb un pessic de sal.

Passat aquest temps, fora del foc, deixar tapat per tant no perdi la seva aroma i perfum.

Menters, saltejar les verdures i afegir les panses remullades i els pinyons saltejats.

Barrejar amb l'arròs, les verdures i els fruits secs. Si agrada  afegir, comi, coriandre o especies al gust.

Es pot amanir amb salsa de soia.

4 comentaris:


  1. Isabel; U molt bon arrós fet amb ingredients ben naturals, sa i equilibrat¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Genial aquesta recepta.
    M'ha encantat aquest post. Felicitats pel teu bloc. Els colors de la primavera vesteixen els paisatges i el clima ens incentiva més a sortir i gaudir del cinema, els esports i festivals que fan avantsala al tan esperat estiu. Aqui us deixo unes quantes idees per posar-les en practica, i una aigua detox per llepar-se els dits, desitjo que gaudiu d'aquest post tan colorit i refrescant, t'espero a elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  3. un arrosset ben bo, amb verduretes i un toc d'espècies...umm, complet i saludable!. Una abraçada"

    ResponElimina
  4. Amb aquesta calor plat com aquests són els que venen de gust, oi? petons

    ResponElimina