La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 19 de gener de 2014

PASTIS DE TONYINA AMB COGOMBRETS



INGREDIENTS:

250 grams de tonyina natural ( escorreguda)

 3ous 

2 llesques de pa de motllo (sense crosta)

1/2 got de llet 

sal 

pebre

salsa rosa

cogombrets agredolços

PREPARACIÓ:


Amb un bol posar els rovells d'ou, la tonyina, les llesques de pa mullades amb llet , 2 cullerades de salsa de tomàquet i batre. Muntar una mica les clares amb una punteta de sal i mesclar.

Col·locar la mescla amb un recipient o motllo, apte per microones. Posar al micró 8 minuts al 75% de potencia (uns 600 W.), deixar reposar 2 minuts i continuar la cocció 6 minuts més.

Comprovar sigui cuit, deixar refredar i quan sigui tebi desmot llar.

Cobrir amb salsa rosa i decorar amb cogombrets.

6 comentaris:

  1. A casa els pirra el pastís de tonyina, a l'estiu el faig sovint! petons!!

    ResponElimina
  2. M'enporto la recepta...que em sembla molt fàcil!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Jo també el faig molt al estiu amb forma de plum cake.
    Rodonet queda la mar de maco.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Sembla fàcil de fer, Teresa, i queda molt bonic, presentat així! Plas, plas, plas!

    ResponElimina
  5. Isabel...quan hagi de fer pastissets salats vinc aqui. Ja ets tota una referència...Què bons que són!

    ResponElimina
  6. Un clàssic que a casa té l'èxit assegurat!

    ResponElimina