La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 30 de gener de 2014

PÚDING DE POMA



INGREDIENTS

 1/2 litre de llet

 3 ous

 125 grams de sucre 

2  poma tipus reineta o golden  

pastes variades  secs ( magdalenes, ensaïmades, etc...) 

1 llimona 

1 branca de canyella

 sucre per el caramel


PREPARACIÓ
 
Escalfar la llet al micró 2 minuts al 100 % amb el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella tot ben barrejat, deixar infusionar.

 Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), les pastes trossejades  i triturar.

 Pelar i tallar les pomes a grills prims, regar amb una mica de suc de llimona  i reservar. 

 Incorporar les clares batudes a la barreja  i col-locar la meitat  en un motlle de silicona caramel·litzat amb sucre liquid, a continuació els grills de poma i la resta de la mescla.

Introduir al micró 10 minuts al 75% de potencia i refredar.

Amb aquest cas vaig fer el caramel, desfent el sucre i tirar per sobre del púding.

12 comentaris:

  1. Que bons són els púdings, i de poma, encara més!

    ResponElimina
  2. Es una dolça manera de aprofitar les restes de magdalenes que ningú es menja i se sequen. El de poma queda molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  3. M'encanten les postres tipus puding, i amb el gustet de la poma encara ha de quedar més bo.

    ResponElimina
  4. Els pudings ens agraden molt. Jo el faig amb llet condensada i també queda molt bo. Prova'l de fer la propera vegada.
    Bon cap de setmana,
    Nani
    Queda menys per a veure'ns.

    ResponElimina
  5. mm! Aquest me'l guardo que el faré, no l'he tastat mai amb poma el púding, encara. Petons!

    ResponElimina
  6. Fantàstic!!

    Isabel, es veu que aquest any no es faran cursets per a bloggers a Bon preu...segons última notícia...no hem de perdre el contacte. A mi m´agradaria que quedessim les de sempre un cop al mes a petar la xerradeta. ( no he trobat el teu mail).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh!!!! no sabia que no feien cursets.
      Podem anar per lliure?
      Donçs, podriem quedar.
      El mail: isabelcuinera@hotmail.com
      Gracies per avisar, ja diràs quelcom.
      També et podria donar el telèfon.
      Petons per correu.

      Elimina
  7. M'agrada molt aquest puding!! Si quedeu alguna vegada compteu amb mi!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin dia quedem? la programació que m'arribat es la de Març.
      Podem quedar d'acord.
      Si no las teniu us envio dies.
      Petons

      Elimina
  8. Isabel; Uns bons postres per acabar un bon dinar¡¡
    Salutacions Isabel. :O) :O)

    ResponElimina
  9. Els pudings són molt bons! i ens permeten fer-los de molts gustos!!! Ostres, hem quedo parada amb lo de les classes a bon preu! l'altre dia ho pensava, la Gemma no diu res... ! caram ens anem quedant sense res! com diu la Cristina a veure si ens anem veient!petó

    ResponElimina
  10. Avui arribat el mail de la programació de Març de Bon Preu, podriem posarnos d'acord per quedar el mateix dia.
    Petons
    Isabel

    ResponElimina