La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 4 de gener de 2014

AMANIDA D' ENDÍVIES AMB MAGRANA



Ara venen de gust les amanides, oi ??????  
Desprès de dies de luxúria gastronòmica i encara que sigui amb un toc de festa, sempre apeteixen i a vosaltres?

INGREDIENTS

4 endívies

1 magrana 

50 g. de engrunes de formatge blau danès

6 nous

sal

oli d'oliva

SOM-HI

     Netejar les endívies, separant les fulles i posar-les una estona amb aigua perquè perdin una mica l' amargo. M' entres desgranar la magrana i reservar.

    Muntar el plat amb les fulles d' endívia, els grans de magrana i sobre les engrunes del formatge i les nous esmicolades , amanir amb una vinagreta o simplement amb sal i oli.


7 comentaris:

  1. Un platet lleugeret ara vé molt de gust i aquesta combinació de textures i gustos ha de ser boníssima!

    ResponElimina
  2. Tu ho has dit! Després de la luxúria, la teva amanida és ideal!

    ResponElimina
  3. Isabel; Sempre és bona una amanida i aquesta amb magrana, està molt ben representada¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  4. Molt bona proposta .sobretot depres de tots aquest grans apats.
    Petons

    ResponElimina
  5. És veritat que ara cal fer bondat, i amanides com aquesta ajuden molt.
    Molt bona i molt sana.

    ResponElimina
  6. Luxúria una mica desbocada, je, je je...quina amanida més apetitosa...Sobretot a partir d'avui.

    ResponElimina
  7. Pels bons propòsits és un plat ideal, i pels no tan bons també, eh!!! Bon Any! petó

    ResponElimina