Una de les avantatges de cuinar amb el microones, es que no es cuina amb greix, el equivalent de cuinar al vapor.
INGREDIENTS:
lloms de lluç
ceba
porro
tomàquet
all tendre
sal , oli
paper sulfuritzat
SOM-HI
Tallar generosament el paper sulfuritzat.
Netejar i tallar la ceba, el porro, l'all tendre i el tomàquet.
Empolvorar el paper sufuritzat amb una mica de farina i colocar sobre, part de la verdureta tallada, desprès el llom de lluç amb una mica de sal i la resta de les verdures, regar amb un fil d'oli.
Fer un paquet amb el paper, procurant quedi ben embolicat i el plegat cap baix.
Posar sobre una safata o plat del microones i coure 5 minuts al 700 W.
Deixar reposar i servir.
Les verdures son al gust, queda fantàstica amb espàrrecs, aprofitant que ara es el temps.
Jo tambe el faig aixi, a vegades...i queda molt bo!
ResponEliminaPetonets.
Ah sí, al microones? Sempre he fet la papillote al forn, ai ves. Ho hauré de provar com tu, Isabel! Gràcies per compartir-ho. Petonets!
ResponEliminaem vaig comprar l'envas de silicona de lekue per cuinar al papillot, i no hi ha manera que l'oblidi, cada dia el faig servir! sanissim i tot té el gust del producte en si! es genial el papillot! petons
ResponElimina