La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 27 de maig de 2013

PAPILLOTA DE LLUÇ AL MICROONES

 

Una de les avantatges de cuinar amb el microones, es que no es cuina amb greix,  el equivalent de cuinar al vapor.


INGREDIENTS:

lloms de lluç

ceba 

porro

tomàquet 

all tendre 

sal , oli

paper sulfuritzat


SOM-HI

Tallar generosament el paper sulfuritzat.


Netejar i tallar la ceba, el porro, l'all tendre i el tomàquet.

Empolvorar el paper sufuritzat amb una mica de farina i colocar sobre, part de la verdureta tallada, desprès el llom de lluç amb una mica de sal i la resta de les verdures, regar amb un fil d'oli.

Fer un paquet amb el paper, procurant quedi ben embolicat i el plegat cap baix.

Posar sobre una safata o plat del microones i coure 5 minuts al 700 W.  

Deixar reposar i servir.

Les verdures son al gust, queda fantàstica amb espàrrecs, aprofitant que ara es el temps.


3 comentaris:

  1. Jo tambe el faig aixi, a vegades...i queda molt bo!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Ah sí, al microones? Sempre he fet la papillote al forn, ai ves. Ho hauré de provar com tu, Isabel! Gràcies per compartir-ho. Petonets!

    ResponElimina
  3. em vaig comprar l'envas de silicona de lekue per cuinar al papillot, i no hi ha manera que l'oblidi, cada dia el faig servir! sanissim i tot té el gust del producte en si! es genial el papillot! petons

    ResponElimina