La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 31 de maig de 2013

BESCUIT DE XOCOLATA INTENS



                                          Un bon entreteniment per els xoco adictes

INGREDIENTS:

100 grams de xocolata Nestlé Postres Intens

100 grams de mantega

100 grams de sucre

3 ous

50 grams de farina

SOM-HI

Amb un bol apte per anar al micro, desfer la xocolata, 2 minuts a700 W., afegir la mantega a temperatura ambient i remenar fins que quedi una crema.

Amb un altre bol, batre el ous, el sucre i la farina, quan sigui tot  integrat, afegir la xocolata amb la mantega.

Posar la mescla amb un motllo pla, untat de mantega i empolvorat amb farina.

Ficar dins del forn, prèviament escalfat a 200º i fornejar uns 20 minuts.

Servir tebi o fred empolvorat amb sucre llustre.

Tallat a trossets, es ideal per acompanyar un cafè.

Queda amb molt de cos i el sabor de xocolata es super intens.

9 comentaris:

  1. Jo sóc una d'aquestes xocoadictes que dius, he he. Quines cosetes més bones!!!! Bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. xocoaddictes!!! i tan, jo no sóc molt fan de la xocolata pero el tastaria ehh! petons

    ResponElimina
  3. Ideal per ami .......tot el que sigui de xocolata m'encanta.
    petons

    ResponElimina
  4. Mare meva Isabel!!!! M'encanten els pastissos amb un sabor intens a xoco!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. A casa ens encanten aquests bescuits de xocolata!
    Petons

    ResponElimina
  6. Oh, Isabel, aquest any no em podré posar el bikini...
    Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
  7. Quin pecat!! Intens és com m'agrada a mi! Boníssim! Marta

    ResponElimina
  8. Quin pecat!!! però ja m'agrada a mi pecar d'aquesta manera :-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina