Aprofitant els boníssims productes de temporada, he preparat aquest platillo!!!!!
INGREDIENTS
6 carxofes
150 grams de pèsols triats
1 pastanaga
1 ceba tendre
1 grill d'all
vi blanc
aigua
50 grams de pernil tallat petit
sal
pebre
oli
SOM-MI
Netejar les carxofes, pelar i tallar les puntes, triar els pèsols, pelar i tallar la pastanaga, l'all i la ceba a bocins petits.
Escalfar una mica d'oli amb una cassola, tapa, ficar les carxofes, tapar perquè no esquitxin i deixar que agafin color, reservar.
Amb la mateixa cassola i amb l'oli, poxar la ceba, afegir l'all i la pastanaga , donar un parell de voltes i tot seguit un rajolí de vi, deixar evaporar una mica i a continuació tirar 1/2 got d'aigua, quan comenci a bullir ficar el pèsols i les carxofes, baixar el foc, deixar fer a poc a poc, salpebrar i si cal, posar una mica mes d'aigua.
Coure fins que estiguin tendres, 2 minuts abans de apartar-les del foc tirar els dauets de pernil.
Aprofitar la verdura de temporada és el millor que hi ha. I és molt bona, la barreja pèsol - carxofa! El teu plat fa molt bona pinta, Isabel.
ResponEliminaun entrant que no pararía mai de menjar, quina llastima que les carxofes ja marxin...petons
ResponEliminaSempre m´han agradat i, trobo que uns dels ingredients imprescindibles del farcit és el pernil...si és salat millor.
ResponEliminahola Isabel! un plat ideal i bo! una combinació que m'encanta!bon cap de setmana, petó
ResponEliminaIsabel; Que bons tots els productes de temporada¡¡
ResponEliminaTirar els dauets, és com tentar el nostre paladar, a veure si ens toca la partida¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)
HOla somos www.quinabonapinta.blogspot.com nos encanta este blog y te hemos concedido un premio que podràs ver en este link. Felicidades http://quinabonapinta.blogspot.com.es/2013/05/premi-liebster-per-quinabonapinta.html
ResponEliminaIsabel un plat sensacional i ben bo,me encanta
ResponEliminapeto
Felicitats l'hem fet avui i excel.lent!!!
ResponElimina