La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 22 de maig del 2013

CARXOFES AMB PÈSOLS


          Aprofitant els boníssims productes de temporada, he preparat aquest platillo!!!!!


INGREDIENTS

6 carxofes

150 grams de pèsols triats

1 pastanaga

1 ceba tendre

1 grill d'all

vi blanc

aigua

50 grams de pernil tallat petit

sal 

pebre 

oli

SOM-MI

Netejar les carxofes, pelar i  tallar les puntes, triar els pèsols, pelar i tallar la pastanaga, l'all i la ceba a bocins petits.

Escalfar una mica d'oli amb una cassola, tapa, ficar les carxofes, tapar perquè no esquitxin i deixar que agafin color,  reservar.

Amb la mateixa cassola i amb l'oli, poxar la ceba, afegir l'all i la pastanaga , donar un parell de voltes i tot seguit un rajolí de vi, deixar evaporar una mica i a continuació tirar 1/2 got d'aigua, quan comenci a bullir ficar  el pèsols i les carxofes, baixar el foc, deixar fer a poc a poc, salpebrar i si cal, posar una mica mes d'aigua.

 Coure fins que estiguin tendres, 2 minuts abans de apartar-les del foc tirar els dauets de pernil.

8 comentaris:

  1. Aprofitar la verdura de temporada és el millor que hi ha. I és molt bona, la barreja pèsol - carxofa! El teu plat fa molt bona pinta, Isabel.

    ResponElimina
  2. un entrant que no pararía mai de menjar, quina llastima que les carxofes ja marxin...petons

    ResponElimina
  3. Sempre m´han agradat i, trobo que uns dels ingredients imprescindibles del farcit és el pernil...si és salat millor.

    ResponElimina
  4. hola Isabel! un plat ideal i bo! una combinació que m'encanta!bon cap de setmana, petó

    ResponElimina
  5. Isabel; Que bons tots els productes de temporada¡¡
    Tirar els dauets, és com tentar el nostre paladar, a veure si ens toca la partida¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  6. HOla somos www.quinabonapinta.blogspot.com nos encanta este blog y te hemos concedido un premio que podràs ver en este link. Felicidades http://quinabonapinta.blogspot.com.es/2013/05/premi-liebster-per-quinabonapinta.html

    ResponElimina
  7. Isabel un plat sensacional i ben bo,me encanta
    peto

    ResponElimina
  8. Felicitats l'hem fet avui i excel.lent!!!

    ResponElimina