La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 7 de maig del 2011

AMANIDA DE RÚCULA




Una recepta molt senzilla, però cada vegada que la faig, en venen records de Venècia.

Va ser a on vaig descobrir la rúcula, farà uns 7 anys, sempre que em menjo, no puc evitar tindre records de tan maravellosa ciutat.

INGREDIENTS:

  • rúcula
  • pipes de gira-sol torrades
  • formatge parmesà
  • tomàquets cirerols
  • oli
  • sal,pebre
  • crema de vinagre balsàmic
  • dauets de pa torrat

PREPARACIÓ:

Posar en una plata la rúcula, afegir les pipes de gira-sol, els cirerols, la sal, el pebre i l’oli.
Amb un rascador o talla formatges rascar el formatge i desprès afegir el pa torrat, regar amb el balsàmic.

10 comentaris:

  1. Venècia... una ciutat fantàstica! Tant com aquesta amanida fresca i amb un ingredients boníssims. M'encanta! Petons

    ResponElimina
  2. Em sembla que la Recepta Viatgera estarà plena de plats italians... que té aquest país que ens enamora a tots? molt bona tria Isabel!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Un plat italià més...què bona aquesta amanida! fàcil de fer i per arrodonir-ho podem tastar la crema de llimona siliciana o el tiramisú.

    ResponElimina
  4. Coincidim en la ciutat però no en el plat, així que em sembla perfecte, una altra raó per recordar aquesta ciutat única!

    ResponElimina
  5. Una amanida amb sabors mediterranis... Gustosa, sana i molt bona!

    ResponElimina
  6. Aquesta amanida forma part de les meves preferides, el sabor de la rúcula em té el cor robat!

    ResponElimina
  7. un buen recuerdo de una bonita ciudad y esta ensalada es un clasico ya en muchas casas como la mia
    bona setmana
    miquel

    ResponElimina
  8. Una amanida bníssima amb aquest contrast de sabors. M'ha encantat saber que puc deixar de dir tomàquets xerry i dir-ne cirerols!!
    Moltes gràcies per participar al nostre repte, ens fa molta il·lusió!!
    Bona setmana

    ResponElimina
  9. No fan falta gaires complicacions perquè certs plats quedin gravats a la nostra memòria oi? Isabel, una amanida ideal per aquest dia assolellat que tenim avui. :)
    Petons!

    ResponElimina
  10. Quina amanida! Ben senzilla, però quins ingredients, bonissims!
    M´ha agradat el peix anterior, molt xulo, per els aniversaris del mes petits!
    Petons

    ResponElimina