La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 5 de novembre del 2010

PASTIS DE MONIATO AMB PERA CONFITADA I PERFUM DE CANYELLA



INGREDIENTS:

  • 600 grams de moniato cuit
  • 2 ous
  • 60 grams de sucre
  • 100 ml. nata líquida
  • 2 peres amb almívar
  • sucre cremat líquid
  • 1 pell de llimona
  • canyella en pols
  • xocolata fondant

PREPARACIÓ:

Rentar els moniatos, punxar-los i coure'ls al microones durant 10 minuts (5+5) al 100% de potencia uns 750W. Deixar refredar.

Mesclar els ous amb el sucre i afegir als moniatos pelats i xafats, desprès afegir la nata sense batre poc a poc, la ratlladura de llimona i mesclant amb la llengua de gat, fins que quedi una barreja homogènia.

Amb un motllo apte per anar al microones ( jo el vaig fer amb un de silicona), prèviament mullat amb una mica de sucre cremat líquid, ver tir la mescla.

Posar al micró al 100% de potencia 6 minuts + 5 (total uns 11 minuts) al treure'l , punxar amb un escuradents i ha de sortir net.

Deixem refredar, desmotllar i cobrir amb les peres i uns polsims de canyella. Li vaig posar la xocolata d'adorno, però això a gust.

8 comentaris:

  1. Què original aquest pastís, jo no utilitzo molt el moniato per cuinar i ha de ser ben bo, ja m´he apuntat la recepta...petonets

    ResponElimina
  2. Faig un pastís de moniato mpolt semblant i queda boníssim, oi? Però jo no hi poso les peres, el proper cop ho provaré, que han de quedar molt bones ;)

    ResponElimina
  3. Guau! quin pastisset més original!! Tinc moniato per casa, potser demà em poso a fer-lo... té una pinta fantàstica!

    ResponElimina
  4. Isabel; Un altre manera de fer els moniatos... jo l'he fet amb crema de llet ous i sucre... però aquest va acompanyat del perfum de la canyella i les peres confitades... que vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina
  5. Un pastís que pinta deliciós, amb gustos variats i amb una presentació magnífica.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Caram Isabel, quina combinació més fina!, admeto que no pensava que es poguessin fer tantes coses amb moniato, aquesta és una opció temptadora!sobretot per la Bet i per a mi que ens agrada moltíssim el moniato!Un petó! (veig que coincidirem a les 2 classes de cuina de Caprabo i Bonpreu.No vaig poder parlar amb Artero però dilluns t'hi apunto pel dimarts!)

    ResponElimina
  7. aixó no isabel aixó no siusplau...

    ResponElimina