La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 12 de setembre de 2010

COCA DE PEBROT, TOMÀQUET I CEBA (Coca de recapte)


INGREDIENTS:


BASE
  • 300 grams de farina
  • 150 ml. d'aigua
  • 4 cullerades d'oli
  • 1/2 sobre de llevat Royal o 12 grs. de premsat
  • sal
FARCIT

  • 1 pebrot vermell
  • 1/2 albergínia
  • 2 cebes (millor tendre)
  • 3 tomàquets madurs
  • oli
  • sal i pebre
  • 1 grill d'all

PREPARACIÓ.
Amb un bol gran posar la farina, les cullerades d'oli, la meitat del aigua calenta per desfer el llevat i la sal. Pastar amb les mans o espàtula, i afegir poc a poc la resta d'aigua que admeti la massa, fins que faci bola, tapar amb un drap de cuina i reservar amb un lloc calent.
Mentrestant, tallar els pebrots i la albergínia a cuadrets, la ceba fina i els tomàquets pelats i tallats també a cuadrets, el grill d'all i salpebrar i amanir amb l'oli. Si es pot millor preparar amb anticipació.
Estendre la massa amb un corró donant-hi forma i sobre posar les verdures amanides.
Posar al forn escalfat prèviament, uns 35 minuts (dalt i baix) a uns 180º fins que sigui cuit.
Servir tebi o fred, amb un bon raig d'oli.

2 comentaris:

  1. Tinc l'Ona aquí al costat per casualitat i diu: "ostres!, se'm fa la boca aigua!", així és que no hi ha remei, l'hauré de fer ja!, a més a més sempre n'he volgut fer, ara ja tinc la recepta! gràcies! A reveure.

    ResponElimina
  2. M'encanten les coques de recapte, molt més que les pizzes. I la de verdures és de les meves preferides.

    ResponElimina