La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 16 de setembre del 2010

BUNYOLS DE BACALLÀ



Els bunyols de bacallà, es d'aquells àpets que cadacú i possa els seu toc personal. Però sobre tot a on hi ha nens es una manera que mengín bacallà.


INGREDIENTS:

  • 200 grams de bacallà esqueixat
  • 1 ou
  • 1 grill d'all
  • julivert
  • farina
  • 1/2 sobre de llevat Royal
  • 3 cullerades de llet
  • oli
  • farina

PREPARACIÓ:


Des salar el bacallà, canviar 2 o 3 aigües o comprar-lo a la bacallanera des salat.

Picar-ho petit i afegir l'ou batut, la farina que admetí juntament amb el llevat, una mica de llet i l'all i Julivert pi cadet.

Deixar reposar a la nevera i fregir amb força oli calent, fins que quedin daurats. Posar sobre un paper de cuina per deixar anar l'excés d'oli.

Acompanyar amb amanida o verdures saltejades.

Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡


7 comentaris:

  1. M'encanten els bunyols de bacallà i tothom té la seva recepta: provaré la teva!

    ResponElimina
  2. Acabo de rebre la teva pregunta sobre la llampuga, és semblant a la tonyina però no tan amb gust de peix blau, no sé, és diferent...

    ResponElimina
  3. És veritat que tots tenim la nostra recepta de bunyols, però tots són igual de bons. Com a primer plat o com aperitiu, aquests bunyols han de ser deliciosos!

    ResponElimina
  4. Aquesta setmana és la segona de bunyols que veig!, m'heu fet venir ganes de fer-ne!,faré de les dues propostes...jeje.Vagi bé el taller d'avui i aprofita que coneixeràs alguns blocaires!una abraçada!

    ResponElimina
  5. Doncs a mi em va costar més que els meus fills mengessin bunyols que un tall de bacallà! I ara en faig de tant en tant perquè m'encanten, però ells s'estimen més un bon tall.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Els bunyols de bacallà són com els bombons, no en pots menjar només un!!!

    ResponElimina
  7. que bons que són els bunyols del bacallà, em recorden a la meva àvia que els feia sovint :)

    ResponElimina