La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 15 de juny del 2019

SEITONS AMB VINAGRE














INGREDIENTS

500 grams de seitons

300 ml. de vinagre de vi 

1 cullera de sal

aigua freda

oli d'oliva

all i julivert


SOM-HI 

Fem netejar el seitó a la peixateria ( cap, tripes i espines).

Reservar els filets que netejarem amb aigua freda. 

Amb un recipient rectangular (tupper) posar una base de vinagre per cobrir la base.

Al fons posar una capa de seitons amb la pell a sota, un al costat de l'altre.

Salem i de nou afegim un bon raig de vinagre, fins a cobrir-los.

Posem una nova capa, seguin seitó, sal i vinagre i així anem fent capes fins acabar els filets.

A sobre un bon rajolí d'aigua mineral. 

Tapem i deixem reposar fins que el seitó blanquegi (unes 3 o 4 hores).

Els escorrem bé, jo amb aquest moment el congelo (per prevenció d'el anisakis).


Quant els tenim que servir, els descongelem i servim amb all i julivert picat i un bon raig d'oli d'oliva verge. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada