La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 13 d’agost de 2017

PIZZA D'ESCALIVADA- /Sopar d'estiu/

Com que ens agrada cuinar, normalment sempre tenim reserves i amb un moment, fem un sopar ràpid i d'emergència. Ahir amb una escalivada que tenia al congelador i una massa de pizza que també tenia congelada, vaig fer aquestes dues pizzes, en un plis-plàs.

INGREDIENTS


Massa de pizza que havia fet amb la panificadora
Un tupper ple d'albergínia i de pebrot escalivat
Unes cebetes caramel-lisades
De la planta d'alfàbrega del meu pati, unes fulles
oli bo d'oliva

SOM-HI

Vaig deixar descongelar una estona, la massa i l'escalivada.
La massa, la vaig estirar menters s'escalfava el forn a 200ºC.
Vaig punxar la massa, sobre vaig col·locar el pebrot i l'albergínia a tires, les cebetes 
caramel-lisades, un rajolí d'oli d'oliva i unes fulles de alfàbrega d'una planta que tinc 
al pati.
Fresquets, al pati, acompanyats d'una cerveseta, vàrem fer un bon sopar-et.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada