La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 27 de gener de 2016

QUICHE D'ESPÀRRECS AMB GAMBETES

 
 

 INGREDIENTS


1 massa de pasta brisa

1 manat d'espàrrecs (millor prims)

150 grams de gambeta petita pelada

1 grill d'all

100 g. formatge ratllat (emmental)

200 ml. nata liquida

100 ml. llet

3 ous grans

sal i pebre

un polsim de nou moscada (opcional)

ELABORACIÓ

Agafem la massa, estirem, empolvorem amb una mica de farina i punxem amb una forquilla.

Agafar un motllo rodó de base baixa , engreixar amb unes gotes d'oli i tirar una mica de farina, posar sobre el motllo la massa  i  adaptar a les parets, treure el sobrant que sobre surt de les vores.

Sobre la massa folrar amb un paper d'alumini (perquè no pugui)  i ficar al forn calent a 180º C.
10 minuts.

M'entres tant

Netejar i tallar els espàrrecsficar-los amb una paella amb oli i  el grill d'all picat i coure, quan agafi color tirar les gambetes. Donar un parell de voltes i posar amb una escorredora perquè deixi anar l'oli i reservar.

Batre els ous, afegir la nata i la llet, una mi queta de sal i pebre i el polsim de nou moscada.
Afegir a la mescla la meitat del formatge i batre.

Quan passin els 10 minuts, treure del forn el motllo i el paper d'alumini.

Sobre ficar els espàrrecs i les gambetes, tirar la barreja d'els ous i la resta de formatge ratllat.

Tornar a posar al forn de 20 a 25 minuts, fins que agafi color i veiem sigui cuit.

Desmot-llar i servir.

Bon profit!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. M'encanten les quiches, aquesta combinació de gambetes i espàrrecs es molt bona.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Jo també en sóc fan de la quiche!! aquesta ha de ser ben bona!! petons

    ResponElimina