La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 15 de desembre del 2015

POLLASTRE SALTAT AMB MAGRANA Y RAÏM


INGREDIENTS

2 pits de pollastre

12 grans de raïm verd

1 magrana

1 porro

1 o 2 bitxos (optatiu)

2 grills d'all

3 cullerades soperes salsa soia

2 cullerades soperes vinagre de vi

oli d'oliva

SOM-HI

Tallar els pits de pollastre a daus.

Tallar els grills d'all a làmines i el porro i picar el bitxo.

Posar una mica d'oli d'oliva amb una paella fonda. Afegir els alls laminats i coure 1 minut, vigilant no es cremin. Ficar el porro tallat i el bitxo picat i coure 5 minuts mes.

Afegir els daus de pit juntament amb el vinagre i cuinar fins veure que el pollastre ja es cuit.

Pelar els grans de raïm i treure les llavors. Esgranar la mitat de la magrana (reservar uns quants grans).

Afegir els grans de raïm, part de la mangrana i la soia, cuinem tot junt durant 2 o 3 minuts. Servir amb la resta de la magrana (per tal que no perdi el color).

La font d'aquesta recepta es  CONDISlife.
 

3 comentaris:

  1. Molt bona recepta Isabel! Fa una pinta!!!
    Petons guapa.

    ResponElimina
  2. Un plat amb les fruites de la tardor que ha de deixar un gustet al pollastre molt i molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Oh! amb raïm! m´encanta amb carn blanca i peix...sobretot amb rap.

    ResponElimina